Katthotellet Villa Minnet

Huskatterna Frasse och Pepsi

Frasse är en härlig och bastant kille som inte tycker så överdrivet mycket om andra katter och som väser lite lågmält när han råkar spana in en granne. Däremot så ääälskar han oss människor. Han pratar, stryker och spinner mest hela tiden när man är i närheten av honom. Han är den första som hoppar ur holken på morgonen för att få lite chans till mys. I början av vistelsen så hade vi honom på kontoret och att skriva en bloggpost med honom framför skärmen och på tangentbordet var en härlig utmaning. 🙂 Se mig! Älska mig! säger Frasse glatt spinnande medans han vankar över tangenterna!

Pepsi är en annan härlig kille som vi har haft äran att ha här tidigare och som är otroligt gosig! Vi har borstat och grejat mycket i hans päls för att hans fina lilla man ska se mjuk och ståtlig ut! Vi måste säga att vi har en härlig vecka nu med bara en massa gosiga katter som gör livet lätt för oss. Vårt jobb är fantastiskt!

Finns det någon som vill leka

Finns det någon som vill leka…

Pepsi

Pepsi

Kan du sluta med det du gör och gosa med mig istället

Kan du sluta med det du gör och gosa med mig istället?

Frasse

Frasse

 

 

 

 

2 tankar om “Huskatterna Frasse och Pepsi

  1. Familjen Emanuelsson

    Wow, vilken vecka jag fick med mycket gos, kompisar och en super fint borstad päls.
    Stort TACK från Pepsi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *