Katthotellet Villa Minnet

Receptet för den perfekta katten!

Hur gör man nu då om man vill ha den där ”perfekta” katten? En mäkta stor, härlig pryl med mjuk och fluffig päls som inte tovar sig över huvud taget eller fäller nämnvärt mycket, som spinner så fort man kommer nära, är lekfull och busig, älskar människor, inte väser på andra katter och tycker att småbarn är hur enkla som helst att umgås med.

Jo – man skaffar en katt som består till hälften av Maine Coon och till hälften av Ragdoll och så döper man den till Lexus och bjuder in den till sitt för-alltid-hem! Maken till en perfekt balanserad katt får man då leta efter med ljus och lykta! Det finns ingenting med Lexus som man spontant saknar. Han är just den där härliga mixen av katt som man föreställer sig när man bestämmer sig för att skaffa katt.

Nu har vi fått chansen att lära känna den 1½ år gamle Lexus ordentligt och när dagen för hans utcheckning kommer så blir det ett stort hål av saknad efter honom. Det kan vi lugnt konstatera! Här har ni lite bilder på den fantastiske Lexus som höjer atmosfären i katthotellet till nya nivåer!

Titta vad snygg jag är

Titta vad snygg jag är

Låtshusses skor är spännande

Låtshusses skor är spännande

Den ståtlige Lexus

Den ståtlige Lexus

Lexus morgonstretchar

Lexus morgonstretchar

Lexus tar en kort paus i upptäckandet

Lexus tar en kort paus i upptäckandet

Lexus

Lexus

Mjuka floffiga tassar

Mjuka floffiga tassar

Finns det något spännande här kanske

Finns det något spännande här kanske

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *