Katthotellet Villa Minnet

Sam och Stella njuter av den ljuva våren!

Ja, det blir inte så mycket härligare på en vårdag än just denna tisdag i april i vår storstad! Med en klarblå himmel, nästan vindstilla, med en stekande sol i ansiktet, fågelkvitter och blommor överallt så kan man fråga sig om det kan bli bättre. Och svaret på det är givetvis att det kan det! Vi har ju Sam och Stella hos oss i katthotellet! Två busiga och härliga 9 månaders kattungdomar som ränner in och ut ur ett vidöppet fönster till sin egen uteplats och bara njuter och gojsar i den gassande solen.

I början var hotellets minstingar en aning skeptiska till sin nya miljö. Konstig husse. Konstig matte. En massa kattkusiner åt alla håll och kanter. Vart sjutton har vi hamnat tänkte de nog? Det tog inte mer än en dag förrän Sam och Stella började uppskatta sitt nya revir och nu för tiden skopar vi upp dem i famnen som om vi vore deras äkta husse och matte! De äter oss ur huset, krafsar och gräver i sin låda och jagar kattleksaker och en och annan otursförföljd humla som råkar ta sig in på deras uteplats.

Vi låter er njuta av bilder på det här underbara radarparet denna ståtliga vårdag här i vår huvudstad! Bättre har vi då sällan skådat i april månad!

Sam ligger lojt och jäser på högsta punkten

Sam ligger lojt och jäser på högsta punkten

Sam njuter också i vårsolen

Sam njuter också i vårsolen

Den vackra svenska flaggan mot klarblå vårhimmel

Den vackra svenska flaggan mot klarblå vårhimmel

Stella njuter i vårsolen

Stella njuter i vårsolen

Här ligger vi och spanar efter flygande prylar

Här ligger vi och spanar efter flygande prylar

Stellas högstaplats i sviten där man kan fokusera på viktiga ting

Stellas högstaplats i sviten där man kan fokusera på viktiga ting

Blåsippor i backen

Blåsippor i backen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *