Katthotellet Villa Minnet

En Pixie-Bob!

Och hur gullig var inte den rasen då? Idun är en Pixie-Bob och hon är vår första gäst av den rasen. Hon liknar verkligen ett litet lodjur med sina tofsar. Dock har hon en lång svans och en typisk Pixie-Bob ska ha en något kortare variant men lika glad för det är Idun! Hon har dessutom långa och fina ögonbryn som vi inte sett förut och det ger henne ett väldigt gulligt och speciellt ansiktsuttryck!

Vi passade också på att knäppa en skön bild av en stamgäst vid namn Athos vid nattningen igår. Den här Brittiska Korthårs-killen är världens mysigaste! Muskulös, brednackad, brednosad och med runt och fint bollhuvud! Precis som det ska vara! Han har så fint temperament och älskar att bli gosad med medans han ligger och spinner på golvet!

Idun med sina fina ögonbryn och tofsar

Idun med sina fina ögonbryn och tofsar

Athos är världens gosigaste

Athos är världens gosigaste

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *