Katthotellet Villa Minnet

Grädden på moset!

Det är alltid lite av en utmaning med korta storhelger som exempelvis Kristi Himmelfärdshelgen. När så många katter checkar in samtidigt och stannar så pass kort tid så hinner vi inte alltid lära känna alla ordentligt då det kan ta några dagar innan förtroendet byggts upp med vissa katter. När så många nya checkar in på samma gång så brukar det också ta lite extra tid innan alla känner att de hittat rätt så att säga. Det är ju många nya dofter och grannar att anpassa sig till!

Gårdagens nattning blev dock en session i hypermysets tecken! Efter ett par dagar med alla våra 10 gäster så har vi äntligen börjat lära känna samtliga och vilken harmonisk kväll det blev sen! Vi turades om att natta samtliga ordentligt och vissa katter, som vi tidigare inte känt oss helt bekväma med att plocka upp, låg villigt och spann i famnen!

Här har ni lite bilder på gårdagkvällens mysstund med bland andra Tyson, Julius, Arwen och Smokey!

Hypermys med Smokey

Hypermys med Smokey

Smokey

Smokey

Hypermys med Arwen

Hypermys med Arwen

Arwen

Arwen

Julius

Julius

Tyson

Tyson

En tanke om “Grädden på moset!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *