Katthotellet Villa Minnet

Huskatter till max!

Det är inte ofta vi har enbart huskatter eller enbart raskatter på hotellet. Det brukar oftast vara en skön mix av alla härliga katter. En repertoar från den ena sidan, med katter som är hämtade från katthem och som har haft en tragisk första tid i sitt liv innan deras snälla husse och matte tog sig an dem, till den andra sidan med stamtavlor, rosetter och ljuvliga varelser. Oavsett anledning till varför man skaffar en katt så blir de riktiga familjemedlemmar och blir lika älskade oavsett bakgrund – det får vi se hela dagarna!

Just nu är det huskatternas tid på hotellet. Vi passar på att njuta av Nisse, Syrran, Anton, Zessan, Kotten, Lucius och Findus!

Nisse

Nisse

Anton paxar ficklampan

Anton paxar ficklampan

 

 

Findus

Findus

Lucius

Lucius

Syrran

Syrran

Kotten

Kotten

Zessan

Zessan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *