Katthotellet Villa Minnet

Jag tar den svåra vägen upp istället!

Missie är vår gäst sedan ett antal dagar tillbaka och hon är en av de få katter vi haft hos oss som verkligen är helt vit. Kombinerat med att hon är så liten och mjuk så har hon av oss fått smeknamnet snöbollen! Hon är dock betydligt varmare och gosigare än en dylik!

Missie har sviten och hon passar verkligen på att utnyttja sin uteplats till max nu. Solen gassar och temperaturen är stadigt på väg uppåt så här lagom till valborgshelgen och ibland undrar man om inte även katter får vår- och sommarkänslor! Vi passade på att knata in på hennes uteplats och sitta i stolen och solen med henne i knäet. Hon verkligen vill inte att man går iväg någonstans! Enda smolket i bägaren är när vår egen jättekatt Trenton smyger förbi på andra sidan uteplatsen och vill nosa. Då blir Missie helt plötsligt dubbelt så stor, med rest ragg och krökt svans medelst väsning.

Vi ville bara visa hur mycket Missie trivs på sin uteplats och hur mycket hon gillar utmaningar! Istället för att ta den lätta vägen upp till höga plattformen så valde den smidiga Missie den något jobbigare rutten upp. Efter ett antal futila försök så kom hon dock på att trappan var smidigast trots allt!

Missie

Missie

Snöbollen Missie

Snöbollen Missie

Gud så skönt med lite härlig vårluft

Gud så skönt med lite härlig vårluft

Den där plattformen vill jag upp på

Den där plattformen vill jag upp på

Kommer man upp här månntro

Kommer man upp här månntro

Det går kanske bättre om man kämpar

Det går kanske bättre om man kämpar

Trappan fungerade bättre för mig

Trappan fungerade bättre för mig

Äntligen på plats på plattformen

Äntligen på plats på plattformen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *