Katthotellet Villa Minnet

Mycket kärlek ger trygga och glada katter!

Det märks verkligen om en katt varit älskad under lång tid. Vi träffar förstås massvis med katter dagligen och vi ser snabbt vilka katter som är vana vid mycket närhet och som ofta blir upplockade av sina hussar och mattar för långa mysstunder i famnen.

Ett lysande exempel på detta är katterna Lennart och Groovy! Den här underbara lilla kattduon har varit inget annat än älskvärd sedan första minuten när de knatade in här hos oss! Höga svansar, glatt humör och en rejäl portion mys! Lennart är en klassisk tabby-huskatt på 13 år och Groovy är även han en huskatt fast med sina 1½ år är han betydligt mindre senior än Lennart.

De har legat i våra famnar mycket och länge och vi har hunnit bli så fästa vid dem nu att det kommer vara svårt att låta dem lämna oss nu snart. Vi hoppas verkligen att lille Lennart och lille Groovy kommer tillbaka!

Lennart

Lennart

Lille Groovy

Lille Groovy

Lennart är en härlig prick

Lennart är en härlig prick

Groovy

Groovy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *