Katthotellet Villa Minnet

Slaice rockar loss!

I en tidigare artikel (https://www.villaminnet.se/2015/07/floffiga-palsbollar-som-rojer-runt-nattetid/) så nämnde vi hur katterna Bror och Vilda hade något odefinierat fuffens för sig nattetid som resulterade oavkortat i att rummet alltid var upp- och nedvänt på morgonkvisten. Vi listade aldrig riktigt ut hur det gick till men nu tror vi baske mig att vi har hittat deras överman vad gäller natt-action!

Huskatten Slaice, som vi nu haft hos oss ett antal dagar, verkar roa sig kungligt i sin kattlåda på nätterna för när vi kommer och ska servera frukost så ligger ibland halva sandmängden jämnt utspridd över hela golvet och hela mattan! Hur mycket Slaice måste jobba för att komma i mål med denna bedrift är högst oklart men han borde bli aningen svettig om tassarna under processen.

Från att från början ha varit en väldigt blyg katt så har nu Slaice börjat knata ut ur sin älskade holk när vi kommer in i hans rum. Slaice har inget ont i sin lilla kropp och är hur mjuk och blygmysig som helst. Nu har han dessutom fått tillgång till uteplatsen och dagar som dessa då termometern hamnar runt 25-strecket så njuter Slaice ordentligt av den lätta brisen där ute!

Slaice tittar nyfiket ut

Slaice tittar nyfiket ut

Slaice har fått span på kattgodiset

Slaice har fått span på kattgodiset

Slaice i sin älskade holk

Slaice i sin älskade holk

Slaice på upptäcktsfärd

Slaice på upptäcktsfärd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *