Katthotellet Villa Minnet

Ännu en ”gentle soul”!

Vi har tidigare berättat om hur fina äldre katter ofta är. I ett inlägg på https://www.villaminnet.se/2014/12/nya-harliga-karaktarer-och-ett-nytt-ar så berättade vi om lille Kurre och hans härliga sätt att vara.

Äldre katter är lite skörare, lite stelare, lite långsammare och får ofta medicin mot diverse ålderskrämpor. Precis som med Kurre har vi nu fått äran att ta hand om en mycket respektabelt gammal katt vid namn Elin på hela 17½ år och precis som med Kurre så är Elin precis så där som en gammal katt är och hon får medicin av oss varje morgon som vi noggrant mäter upp. Hon får också en tesked specialblötmat som extra gott till torrmaten.

Elin ligger mest och myser i sin älskade holk och gör inte så överdrivet mycket för att ändra på det! När man sträcker in handen för att gosa i holken så börjar hon dock spinna ganska snart, precis som en liten kattunge fast 17 år senare, samtidigt som hon lägger sig till rätta på sidan så man kommer åt överallt! Vi märker verkligen att Elin har det bra och att hon känner sig trygg och lugn i sitt rum.

Elin hela 17 år

Elin hela 17 år

Elin halvsover i hängmattan

Elin halvsover i hängmattan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *