Katthotellet Villa Minnet

Det är klart att vi är lite Maine Coon!

Oj, vilken aktivitet det är här nu! Bygget av katthotell två är i princip klart. Det återstår lite småskruvar här och var med detaljer och Länsstyrelsen är med på banan för att ge oss de tillstånd som behövs. Med lite tur så kanske vi kan öppna tidigare och då finns det en chans att vi kan släppa på gäster ur den otroligt långa väntelista vi har för sommaren. Faktum är att väntelistan för sommaren är så lång att vi hade kunnat fylla mer än 40 rum till med lätthet. Och det är bara utifrån de som anmält sig till väntelistan. Det finns många katter i Stockholm!

I skrivande stund så är hotell nummer ett – originalet så att säga – också fullt i morgon och vi njuter av många mjuka och floffiga små pälsbollar. I kvällens bloggpost så väljer vi att visa er lite bilder på Tindra och Smaug. Hur coolt är inte namnet Smaug på en katt förresten? Det roliga är att båda två har en förälder som är Maine Coon och man kan verkligen se hur denna mäktiga kattras har format både Tindra och Smaug. De är ståtliga, mjuka, yviga och jättegosiga!

Tindra fick njuta av uteplatsen några dagar och den använde hon verkligen till fullo. Favoritplatsen är så klart plattformen där man har överblick över situationen och där man är herre på täppan. Smaug checkade in nyligen och har precis fyllt ett år och även om han är en bjässe så kan man ändå se på hans lilla huvud att han fortfarande är en liten söt pojkvasker som behöver massvis med gos.

Tindra i profil med sina fina örontofsar

Tindra i profil med sina fina örontofsar

Tindra myser på fönsterblecket

Tindra myser på fönsterblecket

Jag somnar nästan säger Tindra

Jag somnar nästan säger Tindra

Den fina lilla Smaug som är precis ett år

Den fina lilla Smaug som är precis ett år

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *