Katthotellet Villa Minnet

En födelsedag och ett icke-besök till veterinären

Det börjar närma sig med stormsteg då vi har fullt i alla våra 20 rum på Villa Minnet! Vi har fått in så många härliga katter den senaste tiden och dagens bloggpost handlar om Minime och Tiger.

Minime är en otroligt gosig liten huskatt (ja, liten och liten :-)). Hon hade varit hos veterinären innan hon kom till oss för att plåstra om ett sår på bakbenet och gick på penicillin. Minime kunde t o m äta sina penicillintabletter hela i torrfoderskålen. Häpp! Vilken tjej! Men så lossnade sårskorpan och såret blev öppet igen. Då såg man direkt framför sig veterinärbesök, drän och andra otäcka saker. Men inte för Minime inte. Såret har läkt så fint så och vi slapp åka till veterinären. 🙂 Ska nog iväg och köpa en trisslott förresten…

Hipp hipp hurra för idag firar vi Tiger som fyller 2 år!! Här har vi en till härlig huskatt som spinner bara man tittar på honom och när man ska mysa i holken med honom så snurrar han varv efter varv och kan inte få nog av allt mys. Han har en egenhet där han snuttar på sitt ben när man gosar med honom. Så sött! Idag får han extra god blötmat och extra mycket godis!

Tiger

Födelsedagsbarnet Tiger

Minime

Minime

En tanke om “En födelsedag och ett icke-besök till veterinären

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *