Katthotellet Villa Minnet

Massage tycker vi om!

Att katterna Austin och Mizi var ”cool cats” såg vi redan från ruta ett. Båda två stormade rakt ut ur sina burar efter att vi ställt in dem i deras nya revir och öppnat dörrarna. Redan där så vet vi av erfarenhet att det normalt sett är härliga katter. Katter som haft mycket kontakt med många människor, säkerligen med andra katter samt att de troligtvis är utekatter och att de då stöter på sina egna artfränder medelst kusiner titt som tätt som gör att de inte direkt känner sig otrygga bland andra katter.

Vi blev informerade om hur Austin och Mizi vanligtvis gillar att ha det i sin vardag och det har vi nu med stor framgång och efter ett par dagars ”lära-känna-varandra-sessioner” tillämpat! Dessa två härliga huskatter får så klart massage hemma och vi har provat på nu att, precis som med vår egen katt, lägga dem i knäet och massagemysa ordentligt med huvud, öron, överkropp och framtassar. Det har gått alldeles utmärkt och den stora hanen Austin klagar då definitivt inte. Mizi, den avsevärt mindre men vilseledande lika honkatten, mjauar och gnyr lite så där smått och bara myser in sig!

Här har ni lite bilder på den här mycket harmoniska lilla kattduon! Hoppas att matte & C:O har det bra i solen!

Mizi pratar massvis i solen

Mizi pratar massvis i solen

Mizi myser i solen

Mizi myser i solen

Vad är det för en konstig jättekatt säger Mizi

Vad är det för en konstig jättekatt säger Mizi

Mizi och vår egen katt Trenton hälsar artigt

Mizi och vår egen katt Trenton hälsar artigt

Austin nyfiken i en strut

Austin nyfiken i en strut

Austin spanar in omgivningen

Austin spanar in omgivningen

Austin

Austin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *