Katthotellet Villa Minnet

Vilken helg!

Wow, vilken helg det har varit här hos oss i katthotellet! Midsommarhelgen var helt fullbokad och dessutom så hade vi vår absolut första gäst nere i nya katthotellet så för första gången så hade vi nio rum att städa istället för sedvanliga åtta. Det är liksom lite uppvärmning innan högsommaren då det kommer vara hela 20 stycken rum att ta hand om här!

Vi har gästats av massor med härliga katter och en av dem som definitivt fastnat i våra hjärtan är lille Kotten. Kotten ser precis ut som ett Brittiskt korthår men är tydligen inte riktigt det. Fint bollhuvud, stora ögon och den klassiska kroppsformen. Vänlig och mjuk och jättefin! Kotten har fått medicin av oss under hela tiden och det har gått så bra. Han sitter snällt stilla och får både tabletter i munnen och sprutor fulla med medicin.

Det är alltid med lite försiktighet som vi för första gången ger medicin till en ny katt där man inte kan ge den via maten. Vi vet ju inte hur en ny katt reagerar mot nya människor när man måste tvinga den att äta en tablett eller få något instoppat i munnen. Vi vill ju dels inte att vår nya gäst ska bli rädd eller att det gör ont. Vi vill ju heller inte att en rädd katt river oss. I det här fallet så var det ju så enkelt med en härlig gäst som den lille Kotten!

Kotten

Kotten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *