Katthotellet Villa Minnet

Vykort från Felis!

Hej Husse och Matte!

Ville bara säga hej och att allt går toppen här på Katthotellet! Min nya plasthusse och min nya plastmatte tar hand om mig och jag äter som en liten häst och från att från början ha varit lite blyg av mig så har jag nu bestämt mig för att det inte finns något att vara rädd för. Jag stryker mycket runt benen här på min personal och precis som vanligt, så är lukter väldigt viktiga för mig. Jag luktar mycket och länge på allt jag hittar och ibland luktar vissa saker godare än andra. Plasthusses armbåge var extra spännande för mig igår så nu vet jag hur den luktar i alla fall!

Nu säger jag hej då! Saknar er husse och matte!

Kram, Felis

PS. Nej – jag heter inte Felix. Jag heter Felis. Jag är döpt efter stjärnbilden förstås! DS.

Felis

Felis

Felis spanar

Felis spanar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *