Katthotellet Villa Minnet

Ännu mer hjälp på kontoret!

Idag så har vi fått hjälp på kontoret ännu en gång! Knut och Sune visar dock hur man ska göra när man jobbar på kontoret genom att helt enkelt hitta den bekvämaste platsen, lägga sig till rätta, gäspa och sedan somna på sin mjuka brors varma kropp. Sune upptäckte dock snart att Knut var lite smutsig så han passade på att tvätta av honom lite innan det var sovdags på nytt.

Ett väldigt skönt tillfälle att sortera lite papper på när man har två harmoniska små pälstjorvar som ligger och snoozar i soffan bakom. Knut och Sune är verkligen katter man skulle vilja ha själv – ursnälla Gustaf-look-a-likes som man kan plocka upp när som helst man behöver en bonussession med dubbelmys.

Ha en fortsatt härlig dag – det ska vi!

Sune somnade på Knut

Sune somnade på Knut

Sune tvättar Knut

Sune tvättar Knut

Knut

Knut

Sune i sin älskade holk

Sune i sin älskade holk

Knut supermyser och luftstampar

Knut supermyser och luftstampar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *