Katthotellet Villa Minnet

Busbollarna Busan & Zingo checkar in!

Åh, det är alltid lika kul när man får in ett radarpar med unga katter som knappt vet vart de ska ta vägen av all mysighet, busighet och fluffighet! De 1½ år små systrarna Zingo & Busan har nu tagit över det nya kattpensionatet med sina underbara personligheter. De är precis så där som man kommer ihåg alla sina egna katter när de var små och när man haft dem hemma ett tag hos sig – nyfikna och energiska små pälsbollar som man bara kan skopa upp i famnen när som helst mitt i all lek och bara gojsa in näsan i! Inga vassa klor som tar spjärn någonstans, inga tänder som nafsar till när det är slut på myset – bara floffiga, härliga pälsbollar!

De här fina kittekatterna kommer vi att få njuta av i mer än en vecka till och vi ser fram emot varje stund tillsammans med dem! Vi fångade lite bilder av dem i den varma och sköna morgonsolen då de låg och njöt uppe på uteplatsens platå tillsammans!

Zingo

Zingo

Zingo & Busan myser i morgonsolen

Zingo & Busan myser i morgonsolen

Busan

Busan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *