Katthotellet Villa Minnet

Lugnet vilar åter över Katthotellet!

Ja, nu har dammet lagt sig efter den mest intensiva dagen i katthotellets historia! Efter 10 incheckningar med hela 17 katter samt två utcheckningar så har vi idag slagit alla tidigare rekord! Alla 20 rum är nu fyllda och vi har 31 pälsbollar hos oss. Eller ja – 31 är det ju inte riktigt förstås – det skulle ha varit 31 om det inte vore för att katten Strumpan, enligt matte, var ute på äventyr och inte kunde följa med till incheckningen. Matte får helt enkelt vänta tills Strumpan återvänder från sin skogspromenix och så får hon checka in senare istället!

I dagens hällregn och åsk- och blixtoväder så verkar det som om de flesta av våra gäster skalkade luckorna, gick in i sina rum, rullade ihop sig till små bollar och bara sov sig igenom stormen. Det märktes verkligen av vid kvällsmaten som precis är avklarad. Det var inte så många som hade ätit så mycket eller gått på lådan. Åska och regn rids bäst ut i bollform inuti valfri holk eller koja. Vi förväntar oss att de flesta nu äter upp sig ordentligt inatt!

Kvällens gästspelare är Elsa och Tippex! Som ni ser så var det siesta i familjen när bilderna togs. Elsa är mamma till Tippex och man kan se det på deras mysiga nosar och tassar – vita och gosiga! Tippex var då sannerligen ett perfekt namn på lill-tjejen! Vi passade på att ta av dem deras halsband som vi ofta gör med våra gäster. Är det semester så är det och då kan det vara skönt att bli kliad precis där det alltid kliar som mest där under halsbanden! Nästan varenda katt vi har här fullkomligt älskar att bli av med halsbanden och få sig en rejäl dos med kli!

Elsa

Elsa

Tippex

Tippex

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *