Katthotellet Villa Minnet

Nu börjar det hända grejer!

Nu har verkligen sommaren kommit på riktigt börjar vi känna här i katthotellet! Vi har 15 rum av 20 möjliga fulla av ståtliga gäster! Vi har Siameser, Maine Coons, Sibirier, Ragdolls och massor med huskatter! I många av rummen är det två gäster så vi har betydligt fler än 15 katter hos oss och mer kommer det bli! Snart har vi mellan 30-40 katter här och det är allt mellan himmel och jord vad gäller raser, personligheter, medicinering och egna önskemål! Det roliga är att allt fungerar så väl – det gäller bara att ha en otroligt bra koll på detaljer. Speciellt då med katter som behöver sin medicin.

Kvällen härliga duo utgörs av Maine Coon-grabben Cosmo och huskatten Simba. Cosmo har fått en lejonrakning för att han var så tovig och med hans coola tandgarnityr där huggtänderna sticker fram så ser han riktigt tuff och lite farlig ut! Dock kunde det inte vara längre ifrån sanningen! Cosmo är hur snäll som helst och när vi ger honom medicin på morgonkvisten så sitter han snällt i knäet när vi stoppar tabletterna i munnen. Simba är precis lika go som Cosmo och han ligger alltid, som ett klockverk varje morgon, på uteplatsens platå och suger in morgonluften. Han verkar trivas extra gott när solen ligger på!

Ha en fortsatt härlig sommar allesammans!

Cosmo

Cosmo

Simba

Simba

Cosmo njuter av uteplatsen efter regent

Cosmo njuter av uteplatsen efter regent

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *