Katthotellet Villa Minnet

Oban – katten som övervann allt!

I vår stora skara med kattgäster så tyckte vi att det var en katt som verkligen utmärker sig och som förtjänar en liten rad. Honkatten Oban, som för övrigt delar rum med sin egen lille pojk Flavio, är en sann överlevare. Oban var på fel plats vid fel tillfälle en gång och blev påkörd så illa att hon blev av med ena ögat och enligt husse och matte fick hon stålkäke och låg många, många veckor hos veterinären. Lilla hjärtat Oban kämpade sig dock mirakulöst igenom allt och mår idag, efter omständigheterna, prima.

Oban är även polydaktil vilket innebär att hon har en extra tå på alla tassar! Det ser hur bra som helst ut med hennes stora floffiga boxhandskar till tassar. Både Oban och Flavio är riktigt härliga och mysiga och vi älskar att ha dem hos oss, speciellt vid nattningen när Flavio aldrig slutar att spinna.

Oban - överlevaren

Oban – överlevaren

Obans fina polydaktiltass

Obans fina polydaktiltass

Flavio

Flavio

Oban

Oban

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *