Katthotellet Villa Minnet

Vykort från Våfflan!

Hej Husse och Matte!

Jag ville bara säga att allt är skönt på min semester med min pappa Bosse här på hotellet! Pappa Bosse tar hand om mig och det är faktiskt väldigt skönt att få koppla av ett tag och bara vara sig själv på dagarna! Kvalitetstid med pappa Bosse är något som vi måste göra om! Snälla, lova att jag får komma iväg på en sån här semester någon till gång!

På dagarna är jag och pappa mest ute och solar på vår uteplats. Det är så himla bra med en hög plattform att ligga på för då ser man alla konstiga grejer bättre liksom! Jag och pappa ligger ofta och myser tillsammans och bara tar det lugnt.

Fick man komma med lite kritik så är det den där konstiga plasthussen som är personal här på hotellet. Varenda dag så ska han hålla på med den förbaskade kammen. Och självklart alltid runt svansroten där det är som tjorvigast. Hur jobbig gubbe som helst! Men jag blir ju fin förstås om man nu ska se något positivt med det.

Nu ska jag och pappa ut och spana lite igen. Vi ses snart! Kram från Våfflan och pappa Bosse!

Våfflan

Våfflan

Bosse

Bosse

Här är jag på uteplatsen säger Våfflan

Här är jag på uteplatsen säger Våfflan

3 tankar om “Vykort från Våfflan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *