Katthotellet Villa Minnet

Bengal möter Ragdoll möter Norsk Skogkatt

Ojojoj! I morse gick det bara inte att sluta fotografera under morgonstädningen! Vädret är på topp i huvudstaden, alla katter är på härligt humör och en hel del av dem valde att vara rejält fotogeniska idag – vår egen Trenton också!

Allt började med att Trenton, i vanlig ordning, kom traskandes utanför hotellet på sin morgoninspektion och det fick genast Bengalen Pandora syn på, precis som stamgästen Tintin – den mäktige Ragdollen. Alla tog span på varandra och då började fotofesten! Det blev lite extra mycket Pandorabilder eftersom hon ändå bjöd på sig idag!

Det blev ett par vackra bilder på ett par andra dignitärer också! Den gigantiske Rolle av rasen Brittiskt korthår ligger lojt och väntar på morgonportionen och försöker bedöma om det är värt att stiga upp. Huskatten Kajsa ville också vara med på bild. Kajsa har vi haft lite trubbel med att få igång att äta och gå på toa ordentligt men så idag – tack gode gud – så fick vi efter mycket experimenterande ett resultat! Mycket tack vare att Pandora lånade ut en av sina favoritmatlådor. Den föll tydligen fröken Kajsa i smaken! Kajsa tackar Pandora och lovar att köpa tillbaka en burk med Gourmet Gold.

Ragdoll möter Bengal möter Norsk Skogkatt

Ragdoll möter Bengal möter Norsk Skogkatt

Pandoras mäktiga tandgarnityr

Pandoras mäktiga tandgarnityr

Den mäktige Tintin

Den mäktige Tintin

Rolle

Rolle

Kajsa

Kajsa

Pandora har span på grannen

Pandora har span på grannen

Pandora moffsar av hjärtans lust

Pandora moffsar av hjärtans lust

Pandora

Pandora

2 tankar om “Bengal möter Ragdoll möter Norsk Skogkatt

  1. Ing-Marie Lindgren

    Hej, Ja Med Rolle vet man inte. Så go och fin bild på honom. Tack för de här dagarna, det har känts så bra 💐

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *