Katthotellet Villa Minnet

En katt som varit med om alldeles för mycket

Katten Mysan, en tillgiven och kär huskatt, har vi fått äran att ta hand om under ett tag nu. Mysan gör definitivt skäl för sitt namn och vi är så glada att få låna henne under en liten stund. Hon är en späd liten katt med gulliga raka ögonbryn som faktiskt verkar vara ganska sällsynt. Vi upplever det som att katter med just detta ansiktsdrag får lite mänskliga drag och de kan nästan se lite eftertänksamma ut på ett gulligt vis.

Husse berättade att Mysan hade fått ett luftpistolskott i sin lilla kropp och att det punkterade lungan och stannade i hennes hjärta. Hur någon kan göra en sådan sak är för oss helt obegripligt men hon klarade sig förutom att hon nu har ont i sidan mest hela tiden. Vad som är fantastiskt är dock hur hon ändå tyr sig till oss och litar på oss med sitt härliga sätt.

Nu ska vi snart natta hela hotellet och som vanligt, när vi plockar upp lilla Mysan, så är vi lite försiktiga med henne. Vi ska också kolla så hennes favoritdryck – laktosfri mjölk – inte är slut! Här har ni Mysan på bild förresten!

Mysan

Mysan

Mysan spanar

Mysan spanar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *