Katthotellet Villa Minnet

En liten finsmakare!

Att man kan bli så glad över att se en ”nummer två” i en kattlåda då! Katten Skrållan, en snövit liten gosboll som varit hos oss i ett antal dagar nu, har konsekvent vägrat att äta sin mat. Vi brukar vänta några dagar innan vi anar oråd och då kontaktar vi alltid husse eller matte först och får vi inte tag på dem så ringer vi en veterinär.

Skrållan är van vid att äta fisk och dricka kattmjölk och vi kämpade flera dagar utan resultat. Till slut ställde vi fram alla typer av mat vi hade så Skrållan hade en veritabel buffé att sätta sig vid. Inget hjälpte. Då ringde vi matte som tipsade oss om nygrillad kyckling i påse på en assiett. Sagt och gjort åkte vi till ICA och köpte en rejäl bit till kvällsmat. När vi kom in på morgonkvisten dagen efter så var, mycket riktigt, all kyckling uppäten och det hade även givit resultat i lådan! Vi tror att nyckeln låg i assietten! Skålar ger Skrållan inte mycket för!

Här har ni ett par bilder på denna supergosiga lilla vän! Hon älskar att vara med hela tiden!

Skrållan - den vita snöbollen

Skrållan – den vita snöbollen

Skrållan

Skrållan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *