Katthotellet Villa Minnet

Massvis med mjuka nallebjörnar!

Det verkar som om sensommaren är den period då de som har en Ragdoll eller en Helig Birma åker på semester om man nu pratar om raskatter! På våren och högsommaren får vi in alla Sibiriska katter men nu har vi hur många ragdolls och birmor som helst!

Båda har mjuk, ljus, vacker och lång och fin päls. Båda har också blå och djupa ögon. Ragdolls är dock kraftigare och betydligt större och har annan pälstäckning än Birmor så vanligtvis ser vi direkt skillnaden. Dock kan det ibland bli lite klurigt även för den invigde! Vi brukar då oftast kika på tassarna. En Birma har alltid vita sockor mot sina mörkare ben.

Idag bjuder vi på lite bilder på stammisen Piero, som är en mäktig Ragdoll. Han är bland det största vi ser här på hotellet och är oändligt vacker! Vi har också det lilla Ragdoll-radarparet Ior och Skruttan. De har inte varit hos oss tidigare men har nu lyckats lära sig att använda kattluckan så det bara klapprar och smattrar här när de går in och ut. Hankatten Tori är en Birma på 10 månader som är hos oss för första gången. Han fick också en uteplats och ligger i skrivande stund uppe på uteplatsens platå och spanar på oss, efter en session med spinn och mys.

Tori

Tori

Skruttan

Skruttan

Ior

Ior

Piero visar upp hela sin kropp

Piero visar upp hela sin kropp

Piero

Piero

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *