Katthotellet Villa Minnet

Musse – namnet som en underbar katt äger!

Varför är alla katter som heter just Musse helt underbara? Konstigt – men så är det faktiskt. Nu har vi vår tredje Musse här och nu har vi börjat förvänta oss att en katt med detta eminenta namn också är att förknippa med något rejält gosigt utöver det vanliga!

Musse nummer tre eller helt enkelt ”den stora björnkatten Musse” är en sån där stor, lugn och trygg huskatt som är mer än en famnfull och som smälter ner däri på ett alldeles perfekt sätt. Hand i handske eller Musse i famn – samma sak! Det är alltid lika varmt, mjukt, tjorvigt och mysigt att plocka upp denna stora och underbara krabat.

Nu har vi fått njuta av Musses sällskap ett tag och vi ville bara visa er hur mysig och fin han är! Lyckliga familjen som råkar ha fått Musse i sitt för-alltid-hem och som vi fick nöjet att låna en stund!

Mysmusse

Mysmusse

Mjukmusse

Mjukmusse

Gosmusse

Gosmusse

Musse myser försiktigt med sin snöbollstass

Musse myser försiktigt med sin snöbollstass

Musse pratar

Musse pratar

Musse är ett trött lejon

Musse är ett trött lejon

Stora fina Musse

Stora fina Musse

Musse

Musse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *