Katthotellet Villa Minnet

Vilken sommar!

Ja, vilken sommar det har varit hittills! Vädret har varit fantastiskt här hemma och det har varit ett nöje att arbeta här! Vi har ju fått hela tillvaron förgylld av så många kittekatter att vi knappt kan tro att det är sant. Vi kikade tillbaka i vårt bokningssystem och såg att från starten av vecka 28 till idag så har vi haft hela 891 gästnätter! Det blir ett snitt på 32 katter per natt under hela sommaren – enormt roligt! Och den är inte slut än. Vi vill verkligen tacka alla hussar och mattar för detta förtroende!

Glöm nu inte att boka till kommande högtider som höstlov och jul & nyår. Vi har faktiskt bara 3 av 20 rum kvar om ni planerar att vara bort över både jul och nyår!

På bilderna ser ni Sissel! Hon är en 10 år gammal skölpaddsfärgad huskatt med jättehärligt humör! Gosig och varm. Precis som så många andra sköldpaddskissar vi har och har haft här. Undrar om det är något som sitter i deras gener? Superhärliga katter! Ha nu en fortsatt trevlig sommar!

Sissel gör sig redo för lite mys

Sissel gör sig redo för lite mys

Sissel

Sissel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *