Katthotellet Villa Minnet

2 söta grannar!

Vi ville bara dela med oss av ett par bilder vi fick i förrgår natt vid nattningen. De blev så fina tycker vi!

Zessan och Selma har varit grannar ett bra tag nu och nu har grannsämjan blivit jättebra. Det var, i vanlig ordning, lite halvväsigt i början men båda har för länge sen förstått att de är hur trygga som helst i sina rum och det är det viktigaste! En lugn och trygg katt! Nu har Zessan fått uteplatsen ett tag också och det tyckte hon var superspännande! Hon flög ut ur fönstret för att utforska.

Selma är bland det spinnigaste vi haft här på hotellet. Hon ligger alltid i sin holk när vi kommer och så fort handen kommer nära så går spinnet igång samtidigt som Selma lägger sig till rätta som en upp- och nedvänd kringla med magen uppåt, tassarna i vädret och hakan bakåt så att man ska komma åt att mysa överallt. Underbart tycker vi!

Selma

Selma

Zessan

Zessan

Selma påbörjar en djup gäspning

Selma påbörjar en djup gäspning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *