Katthotellet Villa Minnet

Garbo & Zita

Garbo & Zita är två härliga huskatter som vi har haft här hos oss ett tag nu. Zita är en oändligt nyfiken katt och ska in i varenda vrå på hotellet och här nedan har hon spanat in dammråttorna bakom diskmaskinen :-).

Garbo har haft otur att bli allergisk mot något och hade stora sår på kinderna när hon kom till oss. Medicin i form av kortisontabletter har hon fått dagligen här på Villa Minnet och nu ser man inget spår av såren längre. Maken till duktig katt att ta sin medicin är det sällan vi ser! Många guldstjärnor får hon av oss!

Läs gärna mer om hur vi hanterar medicinering under våra vanliga frågor.

Garbo

Garbo

Zita

Zita

Tittut!

Tittut!

Promenaddags

Promenaddags

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *