Katthotellet Villa Minnet

Hela hotellet kryllar av bäbisar!

Jaaa! Vi älskar när det kommer in småttingar till oss! Vi älskar förstås alla våra härliga gäster men det är givetvis något extra speciellt när man får in kattungar. Denna vecka har vi blivit förärade och betrodda med ansvaret av hela tre kattungar! En Birmabebbe, en Sibiriskbebbe och en huskattsbebbe! Är de mysiga då? Jajamensan! Precis som nyfikna, mjuka, floffiga och härliga kattungar ska vara!

Imorse checkade den lille Sibiriern Morris in. En alldeles underbar liten hankatt på 5 månader som har vackra och rejäla tofsar i sina öron, är mjuk och smidig och som är så liten och busig att man bara smälter! Vi ska nu lära känna den här lille killen ordentligt och njuta av ett antal dagar av hans sällskap!

Igår fick vi äran att träffa både Loka och Spinning också! De är båda cirka 8 månader gamla så de är aningen äldre än Morris men man ser ju givetvis att de fortfarande är små bebbar på ögonen och kroppsproportionerna! Loka är en jätteharmonisk och lugn liten honkatt med yvig svans och som vanligt så ser man ju direkt att det är en tjej eftersom pälsen är sköldpaddsfärgad! Något som husse faktiskt fick lära sig vid inlämning! Spinning är en liten Helig Birma med vackra blå ögon och en päls som vilken näsa som helst gärna borrar ner sig i. Som vanligt doftar Birmapälsar alltid väldigt gott. Varför är det så undrar vi? Spinning är urbusig men har inget emot att ligga som en uppskopad trasdocka i famnen med magen och tassarna i vädret!

Här har ni busfröna!

Morris

Morris

Spinning

Spinning

Loka

Loka

Den lille snygge Morris

Den lille snygge Morris

Lilla Loka myser på fåtöljen

Lilla Loka myser på fåtöljen

Morris spanar på leksaken

Morris spanar på leksaken

Spinning gör sig redo att attackera de roliga fjädrarna

Spinning gör sig redo att attackera de roliga fjädrarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *