Katthotellet Villa Minnet

Idag blir innesittardag i hotellet!

Nä – det är inte många av våra gäster som uppskattar dagens mediokra väder. Varken gästerna eller vår egen pälsboll Trenton. Det är alldeles för mycket arbete att tvätta sig i pälsen efteråt om man går ut i regnet. Det är helt enkelt inte värt besväret tänkte nog ett antal av rulltårtorna som låg hopkrupna i sina mysbäddar i morse.

Som katthotellsvärd är det dock ganska skönt när man drar igång mysradion i katthotellet på morgonen och hör om alla trafikstockningar, försenade bussar och tåg med mera som man själv inte behöver sitta i en dag som denna. Regn och trafikstrul verkar gå hand i hand men det är inget som bekymrar oss denna innesittardag!

Det bekymrar definitivt inte huskatten Fifi i alla fall även om hon faktiskt var den enda som trotsade det dystra höstregnet och knatade ut någon minut för att snabbt göra en U-sväng tillbaka in i värmen. Det gick faktiskt så fort att vi inte fick någon bild av det heller! Nu ligger hon och tvättar sig febrilt och ångrar säkert bittert sin tidigare nyfikenhet! Fifi har en lite kortare svans än normalt för att hon förlorade en bit av den när hon var yngre men lika glad är Fifi för det!

Fifi

Fifi

Fifi med sin korta svans

Fifi med sin korta svans

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *