Katthotellet Villa Minnet

Intensiv dag!

Wow! Vad mycket jobb det var idag! Det har varit ett antal utcheckningar och flertalet incheckningar. Dessutom så var det lika mycket igår. Det innebär förstås att det var en rejäl mängd rum att städa idag men nu är allt gjort och vi har hunnit njuta av att mysa med våra små vänner och även fotografera dem!

Det är inte så ofta det händer, men när det väl gör det, så är det så roligt! Vad talar vi om då? Jo – kattfamiljer som checkar in som består av fler än två katter. Det innebär alltid att det måste bokas två rum hos oss och i de allra flesta fall så bokar man då en svit och ett standardrum. Då får 4 katter dela på hela ytan och alla kan hoppa in och ut ur båda fönstren till en rejäl uteplats samtidigt som vi öppnar upp en speciallucka mellan innerummen. Det blir som en stor lägenhet för kittekatterna helt enkelt! De kan liksom ränna runt precis som de vill och det är alltid lika kul att se hur de väljer att lägga sig till ro och paxa olika utrymmen i holkar, på platåer, i hängmattor, mysstolar och annat.

I det här fallet så är det trion Rasmus, Trolla och Nisse som för närvarande disponerar denna stora yta och vilket härligt gäng det är då! Rasmus och Trolla är ett par perserkatter som, i vanlig ordning med perser, fullkomligt älskar att bli borstade, mysta med och bortskämda till max! Nisse står ut i sällskapet med att vara en helt vanlig huskatt men han kompletterar verkligen gänget med sin coolhet och med sitt minst lika mysiga sätt! Ikväll, precis som alla kvällar så har alla blivit borstade, tvättade runt sina ögon och ordentligt nattade. Här har ni de här glada rackarna!

Rasmus

Rasmus

Trolla

Trolla

Nisse

Nisse

Jag är inte arg - jag lovar säger Rasmus

Jag är inte arg – jag lovar, säger Rasmus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *