Katthotellet Villa Minnet

Maya!

Puh! Även fast det råkar vara lite halvsäsong just nu så saknas det definitivt inte saker att pyssla med här på dagarna. Vi har i princip halvfullt hotell hela september ut och det märks att vi svenskar gillar att ta en bonussemester så här i september. De flesta mattar och hussar verkar åka till medelhavsregionen för att få i sig lite sista D-vitaminer innan höst-vintern kommer! Det är Sicilien, södra Frankrike, Grekland och lite annat smått och gott. Hoppas att ni har en härlig semester om ni läser detta!

Efter att ha flyttstädat tre av rummen och efter en kaffe på terrassen så blev det dags att ta lite foton av ett nytt ansikte som vi har hos oss här på Katthotellet! Det är riktigt mysigt att knata in i rummen och bara fota, mysa och ”hänga” lite så här mitt på dagen då det inte krävs städning, utfodring eller medicinering. Bara att vara så att säga.

Maya är en liten älskvärd huskatt som fick ett nytt för-alltid-hem efter att ha blivit upphittad på gatan i en Stockholmsförort och, efter att ha spenderat en tid på ett katthem, adopterades av sina nya husse och matte. Det är alltid lika värmande att höra när allt får ett bra slut och att det finns fina hem för övergivna och glömda katter som Maya. Hon har gjort sig skönt hemmastadd här nu och äter med bravur den medicin som hon ska ha. Vi har väl sällan stött på en så fotogenisk liten katt! Varsågoda!

Maya myser med klösträdet

Maya myser med klösträdet

Maya är hyperfokuserad

Maya är hyperfokuserad

Finns det några spännande fåglar här

Finns det några spännande fåglar här

Maya

Maya

Maya myser ännu mer

Maya myser ännu mer

Maya i sin holk

Maya i sin holk

Det är här jag sover säger Maya

Det är här jag sover säger Maya

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *