Katthotellet Villa Minnet

Nakenfisarna är tillbaka!

Ja, nu är verkligen nakenfisarna här igen och hur mysigt är inte det då? Sphynxerna Bonny och Pärlan har förgyllt katthotellet förut, och precis som då, så är vi nu lika glada över att ha dem tillbaka hos oss! Denna gång får de bo i nya byggnaden. Där har vi golvvärme och det tror vi nakenfisarna uppskattar då de inte har ett rejält och fluffigt lager med päls att njuta av. De har dessutom sina egna små värmeigloos och gosfiltar med sig där de gillar att ligga och gojsa och snooza.

Denna gång var dessutom Bonny och Pärlan propert uppklädda i sina egna kattkläder så att ingen behövde skämmas av nakenheten vid incheckningen. Fashionabla och tidsenliga pinaler rör det sig om med vackert fiskmotiv som extra ögongodis. Vi tog oss friheten att tvätta de små kläderna så att de ska se riktigt propra ut när husse och matte hämtar dem snart. Nu är ju förvisso kläderna till för transporttillfällen så att de små liven inte ska frysa men vi kunde inte motstå att klä upp dem ordentligt inför fotograferingen. Dessutom doftar de milt, gott och blommigt av sköljmedlet. Halledudanedå….

Här har ni den här lilla kattduon i all sin prakt! Hur coola är de inte?

Bonny med tass och stass

Bonny med tass och stass

Bonny med  rosa stass

Bonny med rosa stass

Pärlan tänker

Pärlan tänker

Bonny tvättar tassen i plasthusses famn

Bonny tvättar tassen i plasthusses famn

Pärlan i sin finaste utestass

Pärlan i sin finaste utestass

2 tankar om “Nakenfisarna är tillbaka!

    1. Nicholas

      Jamen, tack själv för att vi fick ha dem! Det är så roligt att få ha så speciella katter – det är inte ofta vi får det och vi har alltid så skoj när de är här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *