Katthotellet Villa Minnet

Silkeslent och smidigt!

Ja, så kan man nog säga om kattrasen Russian Blue! Vi fick i dagarna in de två nyfikna busfröna Olga och Panther och det var vi förstås väldigt glada över! Russian Blue-rasen har så otroligt fin päls – kort, blå-grå-skimrande och mjuk. Dessutom så är de oftast slanka och mycket smidiga.

Olga är nog den minsta katt vi har haft hos oss här. Att plocka upp henne är som att plocka upp en liten trasdocka. Hon får enkelt och bekvämt plats vart som helst och vi gissar att hon väger någonstans strax under två kg. Hon är pigg som en mört och kan hoppa hur högt som helst!

Panther är betydligt större än Olga och inte lika smidig. Han gillar nog mat desto mer! Vi anpassar ransonen därefter och alla skålar är alltid renslickade på morgonkvisten. Panther och Olga brukar ofta ligga och mysa tätt intill varandra antingen i holken eller utomhus på platån där de spanar ikapp! Båda två är jättehärliga och vi får låna dem många dagar till! Tack för det!

Panther

Panther

Olga

Olga

Den mäktige Panther hänger lite i solen

Den mäktige Panther hänger lite i solen

Olga matchar lampfoten

Olga matchar lampfoten

Den lilla Olga

Den lilla Olga

Jag kan vara lite arg ibland också säger Panther

Jag kan vara lite arg ibland också säger Panther

3 tankar om “Silkeslent och smidigt!

  1. Catharina Theve

    Så härligt för en uppfödare att se och höra att katterna har det så bra hos er när matte är på semester. Tack till er att ni tar hand om de små blå.

  2. Marie Linderoth

    När jag läser har katthotellet 4.5 i betyget
    Stämmer inte de skall ha 5.0. Bättre vistelse finns inte jättebra lokaliteter men framförallt bonus matte o bonus husse som gör allt för att skyddslingar skall må bra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *