Katthotellet Villa Minnet

Varmaste 15/9 på 160 år?

Jo, det tackar vi för och tar emot! En alldeles ljuvlig dag i mitten av september med smäktande 25 grader i skuggan. Det är bara att njuta! Det tyckte även huskatten Tuss. Tuss är en präktig pjäs med en imponerande rondör och hon passar alldeles utmärkt i famnen med sin fluffiga och runda kropp! Hon är dessutom helt oändligt mysig. Hon kan bara inte sluta spinna, följa efter vart man än går och om hon ligger i famnen, vilket hon mer än gärna gör, så stampar hon hela tiden med tassarna. Det är inte så många katter vi får in som är så här keliga.

Tuss något rundformade kropp gör att hon inte riktigt kommer åt att tvätta sig på alla ställen. Bland annat rygg och bakben kräver lite människohjälp så att det inte blir tjorvigt i pälsen. Vi skred till verket andra dagen och efter en hel del kämpande så hade vi en hårboll på golvet stor som en mindre kokosnöt! Nu är Tuss tussfri så att säga och vi får visa matte vilken borste vi använder. Den är riktigt bra för den här sortens utmaning!

Njut av värmen nu! Det ska vi och Tuss göra i alla fall!

Tuss kan inte sluta mysa i knäet

Tuss kan inte sluta mysa i knäet

Tuss ligger och stampar i luften av njutning

Tuss ligger och stampar i luften av njutning

Tuss buffar och spinner för fulla muggar

Tuss buffar och spinner för fulla muggar

Tuss

Tuss

Tuss kämpar sig ner för trappan

Tuss kämpar sig ner för trappan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *