Katthotellet Villa Minnet

Ännu en champion!

Vi får så många vackra perserkatter som är eller har varit champions till oss nu för tiden! Så himla kul att få se hur dessa är och det verkar finnas några gemensamma nämnare hos dessa – de är ståtliga, lugna, harmoniska och oändligt mysiga med såväl vuxna som barn. Ingen av dem har någonsin väst eller reagerat argt på en annan katt heller. De har så stor vana med andra katter och människor att de tar livet med ro och bara njuter av vardagen såsom den råkar serveras för tillfället!

Självklart är Ettan, eller som hon egentligen heter, Orsetta, inget undantag! Ettan har lagt tävlandet på hyllan och nu för tiden så njuter hon av livet i allmänhet. Varje gång Ettan blir kammad så får Ettan en så kallad Liguid Stick. Det är en kattgodispinne som är flytande. Den ÄLSKAR hon och således blir kamningssessionerna så pass mycket roligare för henne även om hon inte direkt hypermyser av själva kamningen. Här har ni Ettan med hennes stora och vackra kastanjebruna ögon!

Ettan

Ettan

Här under fåtöljen sitter jag fint säger Ettan

Här under fåtöljen sitter jag fint säger Ettan

Ettan visar tandgarnityret medelst en oändlig gäspning

Ettan visar tandgarnityret medelst en oändlig gäspning

Ser ni mina stora kastanjeögon säger Ettan

Ser ni mina stora kastanjeögon säger Ettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *