Katthotellet Villa Minnet

En bjässe och hans kompis!

I dagarna stormade Stefan och Isac in hos oss med glada och entusiastiska kliv! Först stack den vita huskatten Isac ut nosen ur sin bur och gjorde sig blixtsnabbt bekant med sin nya omgivning. Därefter kom ett riktigt lejon! Det var som om det aldrig tog slut på katt när Stefan bökade sig ut ur sin bur. Stefan är en Maine Coon på uppskattningsvis 9kg. Han kan säkert väga något mer dock tror vi.

Det är alltid kul när gamla rekord slås och Stefan tar över tronen som största katt vi haft hos oss. Vår tidigare troninnehavare och stammis är den Norske Skogkatten Sixten men han är otroligt nog mindre än Stefan!

Hur som helst så har det här radarparet bott in sig ordentligt nu och det är lika kul varje gång någon kommer och ska checka in eller ut och får syn på just Stefan. Alla står som fågelholkar! Vi låter er njuta av dessa grabbar med hjälp av lite bilder!

Stefan

Stefan

Stefan är en härlig famnfull

Stefan är en härlig famnfull

Isac njuter på uteplatsen

Isac njuter på uteplatsen

Stefan fyller upp katthotellets fåtölj med lätthet

Stefan fyller upp katthotellets fåtölj med lätthet

Isac

Isac

2 tankar om “En bjässe och hans kompis!

  1. Eva Ackheden, Jonas Inges

    Tack snälla för en fantastisk vecka för våra grabbar Stefan o Isac, dom hälsar🐾
    ”Bjässen” o hans kompis kommer tillbaka i feb – 2017👍🏻
    Kram på er! Och bästa rekommendationer!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *