Katthotellet Villa Minnet

Höst-vykort från våra gäster!

Oj! Det bara sjuder av liv i båda hotellen just nu! Det pratas, spinns och mjauas överallt. Det krafsas i lådor och det smaskas och gnaskas i ett otal matskålar och man hör hur alla sitter och äter av hjärtans lust under morgonstädningen.

I eftermiddag får vi ytterligare nio katter till oss och det ska bli kul att få lära känna även dem! Under tiden så har vi fotat av några andra av våra vackra gäster och ni kan njuta av de bilderna här! Det är en härlig mix av huskatter, Burmor, Bengaler och mycket annat! För första gången så har vi hela 3 Bengaler hos oss samtidigt och det råkade bara bli så att två av dem hamnade i rum bredvid varandra. I vanlig ordning med Bengaler så är det aningen låg svansföring och en hel del morrande i början gentemot andra katter. Det blir givetvis extra förstärkt när två Bengaler hamnar bredvid varandra. Det är en lustig kakofoni av gurglanden, morranden och diverse andra läten. Det brukar dock snabbt lägga sig!

Vi önskar er alla en trevlig helg vart ni än befinner er!

Snövit

Snövit

Nisse

Nisse

Mysstund med Cozy

Mysstund med Cozy

Cozy

Cozy

Lizzy med sin docka

Lizzy med sin docka

Lizzy

Lizzy

Noise

Noise

Figge

Figge

Tom

Tom

Jazz

Jazz

2 tankar om “Höst-vykort från våra gäster!

  1. Pia Stråle

    Så härligt att sitta på en avlägsen ö i Kambodja och se sin femte familjemedlem. Lizzy ser ut att må bra. Hälsar resten av familjen Stråle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *