Katthotellet Villa Minnet

Personlighetsförändringar

Det kan alltid ta ett par dagar innan en katt ”kommer ut ur sitt skal” och visar vem han eller hon egentligen är. Vissa kattraser tar det lite längre tid för än andra. Och gissa vilka? Vi pratar såklart om bengaler – dessa mäktiga, ilskna, fräsiga, pratiga och fullkomligt bedårande varelser! Ja, i alla fall efter några dagar… Just nu har vi tre bengaler på plats i hotellet. Vi har Wonka och Zoya som ni kan läsa om i tidigare bloggposter samt en förstagångsbesökare i Laban. Jag ljuger inte när jag säger att Laban är en av de mysigaste katterna vi någonsin har haft här på hotellet. Självklart var vi lite avvaktande mot honom och han mot oss i början (han är ju trots allt en bengal) men det har sedan länge lagt sig och nu är vi bästa kompisar. Det har gått så långt att Nicholas kan titta på mig med längtan i rösten och säga ”kan vi inte bara gå och hämta Laban och ha honom här hos oss ikväll…?”. Hade vi inte haft vår egen katt Trenton så hade vi med all säkerhet gjort så. 🙂

Laban

Laban

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *