Katthotellet Villa Minnet

Sniffy!

Nej – vi har så klart inte glömt bort att skriva något om Sniffy! Det har bara tagit så himla lång tid att få bilder som är bra på henne. Vi har tjogtal med bilder där man bara ser ett suddigt vitt spår, en bit av en nos som sniffar på kameralinsen, spökbilder med päls och tassar överallt med mera. Sniffy är kort och gott inte en katt som sitter på samma ställe särskilt länge. Speciellt inte på ett avstånd som är lämpligt att fota på. Sniffy vill ju vara med hela tiden!

Denna Heliga Birmatjej är precis som vi brukar förvänta oss av just Birmakatter – vänlig, nyfiken, glad, mjuk och bara härlig att ha omkring sig! Hon gillar att lägga upp sig rejält på golvet framför plasthusse och plastmatte och visa sin uppskattning! Magen är oftast i vädret, det snurras runt och gnids och grejas över hela golvet och vi ser att hon verkligen trivs!

Här har ni henne hur som helst nu. Vi bjuder på ett av många exempel på den jättehög med bilder vi har på henne där hon helt enkelt inte ville sitta vacker tass och bli plåtad!

Sniffy är supermysig

Sniffy är supermysig

Sniffy och Sniffys mage

Sniffy och Sniffys mage

Sniffy

Sniffy

Sniffy busar på golvet

Sniffy busar på golvet

Lilla Sniffy

Lilla Sniffy

Exempel på hur de flesta bilder på Sniffy blev. Är det ett öga vi ser kanske

Exempel på hur de flesta bilder på Sniffy blev. Är det ett öga vi ser kanske?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *