Katthotellet Villa Minnet

Tarzan och Felix!

Här har ni två pigga mörtar! Felix checkade in hos oss för ett tag sedan nu med tratt runt huvudet och ett sår på magen efter en tidigare mindre operation. Han har fått äta antibiotika, smärtdämpande och fått såret baddat morgon och kväll. Efter ett litet tag med omvårdnad och pyssel så tog vi av honom tratten och nu är han piggare än pigg och äter som en liten häst. Såret är knappt kännbart och det är härligt att se hur Felix har kryat på sig!

Huskatten Tarzan är minst lika pigg och glad som Felix och det är alltid Tarzan man hör först när man öppnar dörren till hotellet på morgonkvisten. Det har nästan blivit en vana att knata rakt fram till Tarzans rum och säga god morgon där först, öppna dörren och få en rejäl spann med gos. Tarzan älskar att kuta runt i korridoren och man får snällt plocka upp henne (ja – det är en hon!) om man vill ha in henne i rummet igen så att morgonpysslandet kan ta sin början i turordning!

Tarzan

Tarzan

Stör mig inte helst. Jag äter säger Felix.

Stör mig inte helst. Jag äter säger Felix.

Felix

Felix

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *