Katthotellet Villa Minnet

Vi fick låna en sötnöt!

Peanut – en stor och härlig huskatt var i början lite avvaktande och tveksam till sin nya plasthusse och plastmatte. Vi såg att det var något speciellt med honom redan från början dock. Nyfiken, alert och lite trevande kontaktsökande.

Det tog dock bara strax över något dygn innan Peanut bestämde sig för att visa vem han egentligen var och OM vi har varit kompisar sedan dess. Bästisar kanske man kunde säga till och med! Peanut älskar att gosa kind mot kind och ansikte mot ansikte. Det ska strykas och buffas och kurras och han tar i från tårna när han trycker sig mot våra huvuden. Man får nästan ta spjärn för att inte bli knuffad bakåt. Jättemysigt! Han pratar hela tiden och vill ha uppmärksamhet närhelst vi öppnar dörren till hotellet.

Vi får ha vår älskade lånekatt Peanut några dagar till men det kommer bli tomt när han lämnar oss!

Peanut

Peanut

Peanut med sin specialsvans

Peanut med sin specialsvans

Peanut på inspektionsrunda

Peanut på inspektionsrunda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *