Katthotellet Villa Minnet

De sista skälvande timmarna av höstlovet

Det börjar närma sig slutet av höstlovet och utcheckningarna kommer i strid ström. Städning kan man säga har stått på schemat den här helgen… Det är väl lite av ett kattpensionats baksida men eftersom hygien är något vi tar på största allvar så är det bara att bita ihop och städa och sjunga för alla katter som vill lyssna. Jag förstår inte varför helt plötsligt alla uteplatser var så populära i kylan… 😉

Vi har några härliga katter som är kvar i hotellet och några av de vill också passa på och hälsa till sina hussar och mattar! Den lille Texas är ett busfrö av stora mått och det tog ett bra tag innan jag fick till ett foto som dög att platsa i gästboken!

Texas

Texas

Max

Max

Sigge

Sigge

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *