Katthotellet Villa Minnet

Ett lyckligt slut!

Ingen av oss kan väl direkt medge att vi inte saknar värmen och havet vid de underbara stränderna på Curacao men vi lämnade ändå denna tropiska ö med en skön känsla av att få ta hand om vårt Katthotell igen! Vi var extra glada över att historien i vår förra bloggpost om den ”lösa” katten Svart, som vi fick stifta bekantskap med på semestern, slutade på ett oväntat och lyckligt vis!

Eftersom Svart verkade vilja bo in sig hos oss på vår terrass så tyckte vi att det var lika bra att han fick lite kvällsmat och därför gick vi iväg till receptionen för att fråga om de hade lite kattsmask att bjuda på. Exempelvis lax sa vi. Det hade de inte. Det de däremot hade, var en lapp från en anställd nere vid stranden som hade förlorat sin katt. En svart och vit katt. Dra på trissor om det inte var just ”vår” katt! En kvart senare kom en glad ägare och skopade med sig Svart i en pappkartong! Vad han hette på riktigt minns vi inte nu. Det var något exotiskt men för oss så kommer han alltid heta Svart i alla fall! Ett lyckligt slut som gladde oss allesammans.

Senare i eftermiddag så checkar våra första gäster efter semestern in – Stepan, Leia och Yoda! Stepan har vi haft många gånger förut och det är honom ni ser på bilden! Välkommen tillbaks, kära stammis!

Stepan

Stepan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *