Katthotellet Villa Minnet

Nedräkningen har börjat!

Det kan väl knappast ha undgått någon att det var första advent i helgen men det som kanske inte alla vet är att det även var kattens dag (eller kattens helg till och med)! Kattens dag är alltid på 1:a advent och för oss innebär det alltid att nedräkningen inte bara börjar till julafton utan även till alla julincheckningar. Vi har haft fullbokat ända sedan första veckan i augusti och snart ska vi få möta allesammans! Hela 29 katter firar julafton med oss i år!

Just idag får ni hur som helst stifta bekantskap med lille Leopold – den 6 månader gamla Ragdollgrabben! Liten kanske inte är rätt uttryck dock – Leopold är en hungrig och, för sin ålder, riktigt stor rackare. Om man går i tankarna att skaffa just en Ragdoll så är det troligtvis en Leopold man har i åtanke. Han är världens goaste! Mjuk, mysig, harmonisk och pigg – allt i samma paket. Han låter sig gärna skopas upp i famnen och ligger bara där sen och tittar upp med sina klarblåa ögon. Vem som helst smälter!

Leopold

Leopold

En mjuk och fluffig famnfull med Ragdoll

En mjuk och fluffig famnfull med Ragdoll

Leopold smälter vem som helst av

Leopold smälter vem som helst av

Jag kan prata också säger Leopold

Jag kan prata också säger Leopold

Det där verkar vara spännande mat

Det där verkar vara spännande mat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *