Katthotellet Villa Minnet

Den efterlängtade julen!

Nu är då till sist julveckan över oss och våra första julgäster har börjat checka in. Vissa kommer att vara hos oss över nyår också och vi har alltså lång tid på oss att lära känna en hel del av dem! Vi får tillbaka en hel del stammisar till oss också och det kommer bli många kära återseenden 🙂

Vi märker att många av våra gästers hussar och mattar har bokat in långa och exotiska resor till fjärran platser i år och vad sägs om att exempelvis fira jul och nyår på Hawaii? Inte fy skam kanske!

Här i det inte längre så vintriga Stockholm, där den vackra snön som la sig ett kort tag nu tinat bort helt så kommer vi idag att storstäda de sista rummen som är kvar efter de utcheckningar som precis varit. På julafton är det i princip fullt och på juldagen är det definitivt fullt! Vi återkommer med lite härliga julbilder men för tillfället får ni njuta av Lisa, Athos, Buster och Chomper! Athos är ett kärt ansikte som vi haft flertalet gånger hos oss förut! Buster är en ståtligt vacker mix av Ragdoll och Sibirisk som vi hunnit lära känna ordentligt nu! Lisa och Chomper är två ganska nyincheckade och söta huskattstjejer som älskar utelivet!

Buster

Buster

Busters mjuka och floffiga stjärt

Busters mjuka och floffiga stjärt

Stammisen Athos

Stammisen Athos

Chomper

Chomper

Lisa

Lisa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *