Katthotellet Villa Minnet

En liten Molly

En underbar liten gäst som vi har på hotellet för tillfället är Molly. Molly är så där härligt gosig som man vill att en katt ska vara. Hon är så lugn, försiktig och mjuk i sina rörelser.

När en katt är så där försiktig så brukar de vara lite kinkiga i maten för de vill oftast ha lugn och ro när de äter. Plötsliga ljud och massor av katter som låter och busar brukar göra så att det kan ta en stund innan en sådan katt blir trygg.

Vi visste att det var så med Molly också eftersom hon har varit här förut. Det tar några dagar innan hon kommer ut ur sitt skal och blir modigare och börjar äta, gå på lådan och utforska sitt nya ”hem-för-stunden”. Men den katt som kommer ut ur skalet är värd att vänta på! 🙂 Vilken katt! Hon ligger gärna i knät med sina vita kanintassar i vädret och vill gärna vara nära. Matte måste sakna henne massvis….

Mollys kanintassar

Mollys kanintassar

Molly

Molly

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *