Katthotellet Villa Minnet

God fortsättning!

Så här i mellandagarna så sjuder alltid hotellet av liv och rörelse! Morgonens mat- och städpass var inget undantag – det krafsas i lådor, det smattrar och klapprar i kattluckor, det mjauas, pratas och morras överallt. Ibland skär ett lite irriterat väs igenom luften också när någon säger till på skarpen 🙂 Det är kort och gott både roligt och mysigt att fixa i hotellet!

Vi har faktiskt en hel del katter som vill hälsa till sina hussar och mattar också och några av dem kan ni njuta av på bilderna. Vi har Bosse som är en Cornish Rex. Han kan inte sluta prata och älskar att äta godbitar ur händerna på oss. Sedan har vi huskatten Ramis. Hon har bland det mest utmärkande pratet vi hört och det är ett otroligt gulligt babbel som hon åstadkommer medans hon stryker sig emot oss! Urgullig katt!

Sedan har vi blygisarna Bianca och Neve. De har inte haft en lätt uppväxt och de är lite rädda av sig men vi gör framsteg med att närma oss dem hela tiden. Lugnt och försiktigt är receptet! De två Norska Skogkattkompisarna Prins och Ärling är helt underbart fina! Krämorangefärgade och jättemysiga. Vi har även hela fyra Heliga Birmor hos oss och två av dem är Ellie och Elva som hälsar hem och god fortsättning till allesammans!

Ellie är jättetrött

Ellie är jättetrött

Elva

Elva

Ellie

Ellie

Neve

Neve

Bianca

Bianca

Ärling

Ärling

Prins

Prins

Ramis

Ramis

Ramis älskar att gojsa och gnida sig mot allt

Ramis älskar att gojsa och gnida sig mot allt

Bosse

Bosse

Bosse tycker om att äta treats ur handen

Bosse tycker om att äta treats ur handen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *