Katthotellet Villa Minnet

Gott Nytt År!

Det är förvisso en utmaning att få två personer och två små kittekatter att vara någorlunda stilla för ett fint nyårsfoto och efter mycket om och men så konstaterade vi att Twiggy och Snövit hade fått nog av oss! Med detta foto så vill vi i alla fall önska er alla – hussar, mattar, vänner och följare ett riktigt Gott Nytt År!

Det har varit ett rent nöje att få ta hand om alla katter under detta år och glädjen att få jobba med det man älskar påminner oss hela tiden om varför vi startade det här! Att få ta hand om era familjemedlemmar är det bästa som finns!

Var ni nu än befinner er så kommer det här många kramar från alla våra kattgäster och då får ni verkligen många!

Gott nytt år önskar vi er alla!

Twiggy och Snövit önskar Gott nytt!

Twiggy och Snövit önskar Gott nytt!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *